Word verreikermachinist bij een groeiend en hecht bedrijf!

 • Ede
 • Fulltime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

 • Een goed salaris volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer en op basis van jouw werkervaring
 • 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
 • Jouw overuren en reistijd worden vorstelijk uitbetaald
 • Ervaring als verreikermachinist is geen vereiste, je wordt opgeleid tot verreikermachinist
 • Je komt terecht in een ervaren, gezellig en enthousiast team
 • Verantwoordelijkheid, een diverse functie en wisselende werktijden
 • Vrijdag sluiten we gezamenlijk de week af met een borrel

Ons verlanglijstje

 • Een TCVT-certificaat of de bereidheid deze te behalen
 • In het bezit van een rijbewijs B (rijbewijs CE is een pré)
 • Je bent flexibel en hebt een klantvriendelijke instelling
 • En tot slot: je hebt geen hoogtevrees

Heb jij ruimtelijk inzicht en hou jij van afwisselend werk? Ga dan aan de slag bij Machineverhuur Bos!

Vanuit Ede verhuren wij mini-hijskranen, mobiele torenkranen en verreikers voor verticaal transport. Onze werkzaamheden zijn uiteenlopend; van spanten plaatsen, dak- en wandbeplating, renovatie en prefab betonbouw, tot asbestsanering; we doen het allemaal! Onze machinisten zijn ervaren en klantgericht. Met eigen vrachtwagens vervoeren wij de verreikers snel en gemakkelijk door heel Nederland. Zo kom je op diverse, uitdagende en mooie locaties.

We zijn een klein team. Voor de gezelligheid organiseren we uitjes, steken we de BBQ aan en genieten we van een biertje na werktijd. Samen zetten we de schouders eronder en maken we het leuk!

Ik heb interesse
Aan het werk bij MAVEBO

Zo ziet je dag eruit

06.15
Je komt aan op de zaak en start met een bak koffie om vervolgens de vrachtwagen in te springen naar de klus in Utrecht. Op de bouwplaats aangekomen, overleg je met de jongens van de bouw de planning voor de dag.
07.30
Na het overleg begin je met het voorbereiden. Je zorgt voor de juiste hulpstukken en zet de verreiker op zijn plaats voor het zetten van staal. Het betreft de bouw van een loods waar jij de skeletbouw voor je rekening neemt.
09.30
Het skelet krijgt al vorm. Je bent ongeveer halverwege, maar nu eerst tijd voor een bak koffie!
11.00
Het skelet staat! Je bedankt de jongens van de bouw voor de goede samenwerking en aanwijzingen. Aan jou om alles in te laden, de vrachtwagen te starten en op naar de volgende klus te gaan.
12.30
Op de klus in Ede aangekomen eet je eerst uit je koelbox. Ondertussen klets je met de jongens die bezig zijn met de klus. Je bent bij een particuliere klant waar op een vrijstaande woning zonnepanelen geplaatst worden.
13.00
Je maakt de verreiker klaar voor het hijsen van de zonnepanelen en start met het tillen van de panelen. Met de jongens van de bouw stem je nauw af waar de panelen moeten komen en zij monteren ze.
15.30
De klus is geklaard! Opruimen en naar de zaak.
16.30
Op de zaak aangekomen laad je de vrachtwagen uit, tank je de machines af en verzamel je de hulpstukken voor de klussen van morgen. Je collega is inmiddels ook op de zaak, je helpt hem en drinkt samen een biertje.

Tijd voor een bakkie

Dag in dag uit volop variatie in klussen en opdrachtgevers. Je komt op toffe plekken terecht en elke dag is anders! Geen alledaagse baan als je het ons vraagt. Jij bent als verreikermachinist onmisbaar in ons team en op de bouwplaats. Word jij de vakbekwame machinist die de klus klaart? Reageer direct!

Kom werken bij het team van MAVEBO

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Colinda van MAVEBO

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Colinda een WhatsApp op 06 14 75 67 92 of mail naar info@mavebo-ede.nl.